Toegankelijkheid

Om het museum binnen te komen moet er een natuurstenen trap opgegaan worden. Hierdoor is het museum helaas verminderd toegankelijk voor bezoekers met een fysieke beperking. Wel is er een lift aanwezig die groot genoeg is voor een transportrolstoel. Als u gebruik wilt maken van deze lift, dan kunt u aanbellen bij de tuinpoort. Dan komt een van onze vrijwilligers naar u toe, om u te assisteren. U kunt ook van tevoren contact met ons opnemen via +31(0)20-2142112 of via info@luthermuseum.nl. Binnen in het museum is wel alles te bereiken voor bezoekers met een fysieke beperking. Ook beschikt het museum zelf over een rolstoel.

Hulphonden

Hulphonden, zoals een blindengeleidehond, zijn toegestaan in het Luther Museum.

Mindervalidentoilet

In het Luther Museum is één mindervalidentoilet aanwezig, dit bevindt zich op de verdieping beneden het museum. Voor het gebruik van het mindervalidentoilet kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Begeleiders mogen gratis naar binnen

Bezoekers van het Luther Museum die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen gratis een begeleider meenemen naar het museum. Zij dienen dit bij de kassa van het Luther Museum aan te geven. Het Luther Museum behoudt het recht om steekproefsgewijs en/of bij twijfel te vragen naar een Begeleiderspas.

Video over de toegankelijkheid van het Luther Museum

Popup Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Call to action